Interior advise

Nieuwsgierigheid naar het creëren van mooie sferen zit in ons bloed. Een klassiek interieuradvies met oog voor ‘nu’, samen realiseren we jouw droominterieur.

1 | OM TAFEL

Om de sfeer te vinden die bij jou past, leren we je graag kennen. Deze eerste afspraak is volledig vrijblijvend. Waar loop je nu tegenaan, welke stijl spreekt je aan, wat zijn je verwachtingen van het interieuradvies en hoe gebruik je de ruimte(n)? Wat hoop je met ons advies te bereiken? Ook bekijken we samen inspiratiebeelden en ontdekken we wat je aanspreekt. Weten wij wat er nodig is en voelen we van beide kanten de match? Dan gaan we aan de slag.

2 | HET INTERIEURPLAN

De volgende creatieve halte van onze reis. We gaan op zoek naar samples en creëren op basis van deze stoffen, behang en verf een mooie samenstelling aan kleuren en sferen. We presenteren je (digitale) moodboards en eventuele tekeningen met onze ideeën voor meubels en accessoires. Het interieuradvies krijgt nu echt vorm.

3 | DE REALISATIE

Geef jij een GO op het interieurplan? Dan starten we met de realisatie. Je ontvangt van ons een lijst met items en waar deze verkrijgbaar zijn. Deze fase staat in het teken van inkopen, meubels bestellen, verven en/of behangen. We houden van structuur en zijn op ons best als de taken goed zijn verdeeld. Wat wil je graag zelf doen en wat kun je binnen het interieuradvies aan ons overlaten? Voor het overzicht, de levertijden en het contact met leveranciers zijn wij te allen tijde je partner.

4 | STYLING

Alle puzzelstukjes vallen op hun plek. Nu de basis van jouw droominterieur staat en alle prints, kleuren en materialen kloppen, gaan we over tot de styling. Wat ons betreft de leukste fase! De toevoeging van accessoires als unieke eyecatchers en woonkussens maken het tot één geheel.

De woning waar je onbewust naar op zoek was, is dichterbij dan ooit. Ons interieuradvies is volledig op maat en indien gewenst allesomvattend: van duurzame verf en uniek behang tot de accessoires die het verschil maken. Wat betekent een droominterieur voor jou? Vertel het ons, we zijn nieuwsgierig.